אוכל
תמונת AVI׃ mako

מוס צ'ה עם פירות אקזוטיים

מוס מתוק עם פירות אקזוטיים, צימוקים יפניים, תפוחים מלזיים ואגוזים שבחיים לא שמעתם עליהם

בני בן ישראל | מאסטר שף | פורסם 17/12/12 
  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהשלושת רבעי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר פרווה
Rating: 3.7 46 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (2 מנות):

300 גרם צ'ה

1 כוס מים

חצי כוס סוכר

2 כפות סירופ מייפל

חצי כוס קורנפלור

שקית ג'לטין

100 גרם צימוק יפני

4 תפוחים מלזיים

2 פירות לונג צ'אן

10 אגוזי מלבר

אופן ההכנה:

1 מרסקים את הצ'ה ומסננים. מוסיפים מים, סוכר, מייפל וקורנפלור ומסמיכים תוך כדי ערבוב על להבה בינונית.

2 ממיסים ג'לטין ומוסיפים למים. מעבירים לקירור.

3 קוצצים את הצימוקים היפניים והתפוחים המלזיים ומוסיפים למוס, רק אחרי שהתייצב.

4 מגלענים את הלונג צ'אן, קולפים וקוצצים. קולים את אגוזי המלבר.

5 מעבירים את המוס לכוס הגשה. מסדרים לונג צ'אן מסביב ומפזרים אגוזי מלבר מלמעלה.

מתכוני התכנית מובאים כפי שסופקו על ידי המתמודדים.

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!