תמונת AVI׃ mako
מוס צ'ה עם פירות אקזוטיים
מוס מתוק עם פירות אקזוטיים, צימוקים יפניים, תפוחים מלזיים ואגוזים שבחיים לא שמעתם עליהם
בני בן ישראל | מאסטר שף
| פורסם 17/12/12
- זמן עבודהחצי שעה
- זמן הכנהשלושת רבעי שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר פרווה
מרכיבים (2 מנות):
300 גרם צ'ה
1 כוס מים
חצי כוס סוכר
2 כפות סירופ מייפל
חצי כוס קורנפלור
שקית ג'לטין
100 גרם צימוק יפני
4 תפוחים מלזיים
2 פירות לונג צ'אן
10 אגוזי מלבר
אופן ההכנה:
1 מרסקים את הצ'ה ומסננים. מוסיפים מים, סוכר, מייפל וקורנפלור ומסמיכים תוך כדי ערבוב על להבה בינונית.
2 ממיסים ג'לטין ומוסיפים למים. מעבירים לקירור.
3 קוצצים את הצימוקים היפניים והתפוחים המלזיים ומוסיפים למוס, רק אחרי שהתייצב.
4 מגלענים את הלונג צ'אן, קולפים וקוצצים. קולים את אגוזי המלבר.
5 מעבירים את המוס לכוס הגשה. מסדרים לונג צ'אן מסביב ומפזרים אגוזי מלבר מלמעלה.
מתכוני התכנית מובאים כפי שסופקו על ידי המתמודדים.
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!