צילום׃ Aquamethods, ShutterStock
הפנקייק המושלם של מרתה סטיוארט
יש לנו מתכון קבוע לפנקייק שאנחנו לא זזים ממנו, אבל השבוע נזכרנו בפנקייקים של מרתה סטיוארט, עם הרוויון שנותן להם רכות מעולם אחר, ונתקפנו געגוע. אז עכשיו יש לנו שני מתכונים קבועים
| mako אוכל
| פורסם 23/07/20
- זמן עבודהחצי שעה
- זמן הכנהחצי שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר חלבי
מרכיבים :
2 כוסות של קמח
2 כפיות אבקת אפייה
כפית סודה לשתייה
חצי כפית מלח
3 כפות סוכר
2 ביצים גדולות, טרופות
3 כוסות רוויון
4 כפות חמאה מומסת, ועוד חצי כפית לשימון המחבת
אופן ההכנה:
1 טורפים יחד את הקמח, אבקת האפייה, הסודה לשתייה, המלח והסוכר בקערה בינונית. מוסיפים ביצים, רוויון ו-4 כפות חמאה רכה וטורפים לקבלת תערובת אחידה יחסית, עם גושים קטנים.
רוצים להתעדכן במתכונים הכי טובים שלנו ישירות למייל?
2 משמנים את המחבת בחצי כפית חמאה.
3 יוצקים שלוליות של כחצי כוס כל אחת מהבלילה למחבת החמה במרחק סביר זו מזו. כששולי השלוליות מתייצבים ומופיעות עליהן בועות הופכים, ומטגנים עוד כדקה מהצד השני.
4 חוזרים על הפעולות עם שאר הבלילה. מגישים חם.
אם תהיתם, זה מתכון הפנקייק הקבוע שלנו
* אפשר לחמם מבעוד מועד את התנור ל-170 מעלות ולשמור שם את הפנקייקים המוכנים, עד שמסיימים עם הבלילה.