אוכל
צילום׃ דניאל בר און

קרם ערמונים עם תותים ופקאנים מסוכרים

גם קרם ערמונים, גם תותים וגם פקאנים מסוכרים - מה רע לנו? במעט מאוד עבודה ועם דגש על הגשת המנה תוכלו להרשים ולפנק את האורחים או סתם את עצמכם

שפרי שפירא | מאסטר שף | פורסם 22/01/14 
  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהשלושת רבעי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר חלבי
Rating: 4.5 31 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

2 שקיות ערמונים

כפית סוכר

2 שמנת מתוקה

כפית תמצית וניל משובחת או מקל וניל

חופן פקאן סיני

חופן תותים טריים

אופן ההכנה:

1. מרתיחים את הערמונים במים עם כפית סוכר. מביאים לרתיחה  ונותנים למים לבעבע במשך מספר דקות. מסננים, מעבירים לבלנדר וטוחנים.

2. בקערת מיקסר מקציפים את השמנת ביחד עם הווניל. כשהשמנת מתחילה להתגבש מכניסים פנימה את הערמונים.

3. מעבירים את המיקסר למהירות גבוהה למשך 2-3 דקות ועוצרים כשהשמנת המתוקה מתגבשת לגוש.

4. הרכבת המנה: בכוסות הגשה מסדרים את הפקאנים המסוכרים, מוזגים את קרם הערמונים ומקשטים למעלה בתותים טריים.

*מתכוני התוכנית מובאים כפי שסופקו על ידי המתמודדים