צילום׃ iStock
טראפלס שוקולד ותה ירוק
כדורים קטנים ושובבים של גנאש שוקולד לבן בגוון יפני ומרענן של תה ירוק
שמירה ינקו נוריאל | יום חדש
| פורסם 16/03/11
- זמן עבודהחצי שעה
- זמן הכנהשעתיים
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר חלבי
מרכיבים (20 מנות):
300 גרם שוקולד לבן
50 מ"ל שמנת
1 כף חלב
2 כפיות מאצ'ה – אבקת תה ירוק
אופן ההכנה:
1 מתחילים בהכנת התה הירוק: מערבבים את אבקת התה הירוק עם כף חלב חם ומניחים בצד.
2 מביאים את השמנת לסף רתיחה ומערבבים פנימה את התה הירוק.
3 ממיסים את השוקולד: מניחים את השוקולד בקערה וממיסים על בן מארי או במיקרוגל בפולסים קצרים.
4 מערבבים את תערובת השמנת והתה הירוק יחד עם השוקולד הלבן המומס, עד ליצירת תערובת חלקה.
5 מקררים את הגנאש שנוצר למשך כשעה, יוצרים כדורים בכפית ומניחים לקירור נוסף.
6 את הכדורים המקוררים מעצבים לצורת כדור יפה ומגלגלים באבקת סוכר או אבקת תה ירוק.
7 שומרים בקירור עד להגשה.