אוכל
צילום׃ iStock

טראפלס שוקולד ותה ירוק

כדורים קטנים ושובבים של גנאש שוקולד לבן בגוון יפני ומרענן של תה ירוק

שמירה ינקו נוריאל | יום חדש | פורסם 16/03/11 
  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהשעתיים
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר חלבי
Rating: 4.6 14 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (20 מנות):

300 גרם שוקולד לבן
50 מ"ל שמנת
1 כף חלב
2 כפיות מאצ'ה – אבקת תה ירוק

אופן ההכנה:

1 מתחילים בהכנת התה הירוק: מערבבים את אבקת התה הירוק עם כף חלב חם ומניחים בצד.

2 מביאים את השמנת לסף רתיחה ומערבבים פנימה את התה הירוק.

3 ממיסים את השוקולד: מניחים את השוקולד בקערה וממיסים על בן מארי או במיקרוגל בפולסים קצרים. 

4 מערבבים את תערובת השמנת והתה הירוק יחד עם השוקולד הלבן המומס, עד ליצירת תערובת חלקה.

5 מקררים את הגנאש שנוצר למשך כשעה, יוצרים כדורים בכפית ומניחים לקירור נוסף. 

6 את הכדורים המקוררים מעצבים לצורת כדור יפה ומגלגלים באבקת סוכר או אבקת תה ירוק. 

7 שומרים בקירור עד להגשה.