צילום׃ סיון בריק
פנקייקים עבים ותפוחים של סיוון בריק
משימת ארוחות הקונספט של מאסטר שף עשתה לסיוון בריק חשק למנה המושלמת לארוחת בוקר שבת: פנקייקים תפוחים וחלומיים שיוצאים עבים במיוחד הודות לשימוש ברינג ומוגשים עם תועפות סירופ בטעם מייפל וקורנפלקס. כן כן
סיון בריק | v1
| פורסם 13/11/25
- זמן עבודהעד חצי שעה
- זמן הכנהעד חצי שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר חלבי
מרכיבים :
(ל-4-6 פנקייקים):
2 ביצים
2 כפות סוכר
1 כוס קמח תופח
1 שקית סוכר וניל
4 כפות שמנת מתוקה
6 כפות חלב
2 כפות מי סודה
קורט מלח
חמאה מומסת לשימון
אופן ההכנה:
1 מקציפים בקערה ביצים וסוכר עד לקבלת תערובת תפוחה.
2 מוסיפים את שאר המרכיבים לקערה ומערבבים עד שמתקבלת בלילה אחידה.
3 משמנים מחבת ורינג, שמאפשר להכין פנקייקים אחידים בגודלם ובצורתם ועבים במיוחד. מניחים את הרינג על המחבת ומוזגים את הבלילה לקצת פחות מחצי גובה הרינג. מכסים את המחבת.
4 ברגע שמתחילות להיווצר בועות הופכים את הרינג, מכסים ומטגנים עוד קצת.
5 מוציאים לצלחת. מגישים עם כל תוספת שאוהבים. אני מעדיפה סירופ בטעם מייפל וקורנפלקס.


בתיאבון!




