אוכל
צילום׃ סיון בריק

פנקייקים עבים ותפוחים של סיוון בריק

משימת ארוחות הקונספט של מאסטר שף עשתה לסיוון בריק חשק למנה המושלמת לארוחת בוקר שבת: פנקייקים תפוחים וחלומיים שיוצאים עבים במיוחד הודות לשימוש ברינג ומוגשים עם תועפות סירופ בטעם מייפל וקורנפלקס. כן כן

סיון בריק | v1 | פורסם 13/11/25 
  • זמן עבודהעד חצי שעה
  • זמן הכנהעד חצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר חלבי

לא אוהב

שנה גודל אות

  

מרכיבים :

(ל-4-6 פנקייקים):

2 ביצים

2 כפות סוכר

1 כוס קמח תופח

1 שקית סוכר וניל

4 כפות שמנת מתוקה

6 כפות חלב

2 כפות מי סודה

קורט מלח

חמאה מומסת לשימון

אופן ההכנה:

1 מקציפים בקערה ביצים וסוכר עד לקבלת תערובת תפוחה.

2 מוסיפים את שאר המרכיבים לקערה ומערבבים עד שמתקבלת בלילה אחידה.

3 משמנים מחבת ורינג, שמאפשר להכין פנקייקים אחידים בגודלם ובצורתם ועבים במיוחד. מניחים את הרינג על המחבת ומוזגים את הבלילה לקצת פחות מחצי גובה הרינג. מכסים את המחבת.

4 ברגע שמתחילות להיווצר בועות הופכים את הרינג, מכסים ומטגנים עוד קצת.

5 מוציאים לצלחת. מגישים עם כל תוספת שאוהבים. אני מעדיפה סירופ בטעם מייפל וקורנפלקס.

פנקייק של סיוון בריק. כן, יש עליו קורנפלקס (צילום: סיון בריק)
פנקייק של סיוון בריק. כן, יש עליו קורנפלקס|צילום: סיון בריק
פנקייק של סיוון בריק. אתם קולטים את העובי? (צילום: סיון בריק)
פנקייק של סיוון בריק. אתם קולטים את העובי?|צילום: סיון בריק

בתיאבון!