צילום׃ מסעדת גספאצ'יו
סיגר פיצוחים ותבלינים ארומאטיים
מלווה ברוטב סילאן לחג ט"ו בשבט מתוק במיוחד
גיא פרץ | מסעדת גספאצ'יו
| פורסם 21/01/10
- זמן עבודהחצי שעה
- זמן הכנהחצי שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר פרווה
מרכיבים (4 מנות):
4 יחידות עלי סיגר (אגרול )
50 גרם קשיו קלוי
50 גרם פיסטוק קלוף וקלוי
50 גרם צימוקים
50 גרם אגוזי מלך קלויים
50 גרם אגוזי לוז קלויים וקלופים
50 גרם שקדים לבנים קלויים
5 כפות סוכר
קורט קינמון
קורט גינגר
קורט מוסקט
מעט ציפורן
2 כפות דבש
3 כפות יין מתוק
1 כף אבקת סוכר
אופן ההכנה:
1 ממיסים את הסוכר במחבת יבשה ונקייה עד להיווצרות קרמל. 2. מוסיפים את הג'ינג'ר, הדבש והפיצוחים. מתבלים ומוסיפים את היין המתוק. 3. ממלאים בכל עלה סיגר כ-100 גר' מהמלית ומגלגלים לסיגר ארוך (כמו אגרול) מדביקים את הקצוות בבלילת קמח ומים ומטגנים בשמן עמוק וחם. מגישים חצוי. מטפטפים מעל סילאן ובוזקים אבקת סוכר.