אוכל
צילום׃ מסעדת גספאצ'יו

סיגר פיצוחים ותבלינים ארומאטיים

מלווה ברוטב סילאן לחג ט"ו בשבט מתוק במיוחד

גיא פרץ | מסעדת גספאצ'יו | פורסם 21/01/10 
  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהחצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר פרווה
Rating: 4 11 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (4 מנות):

4 יחידות עלי סיגר (אגרול )
50 גרם קשיו קלוי
50 גרם פיסטוק קלוף וקלוי
50 גרם צימוקים
50 גרם אגוזי מלך קלויים
50 גרם אגוזי לוז קלויים וקלופים
50 גרם שקדים לבנים קלויים
5 כפות סוכר
קורט קינמון
קורט גינגר
קורט מוסקט
מעט ציפורן
2 כפות דבש
3 כפות יין מתוק
1 כף אבקת סוכר

אופן ההכנה:

1 ממיסים את הסוכר במחבת יבשה ונקייה עד להיווצרות קרמל. 2. מוסיפים את הג'ינג'ר, הדבש והפיצוחים. מתבלים ומוסיפים את היין המתוק. 3. ממלאים בכל עלה סיגר כ-100 גר' מהמלית ומגלגלים לסיגר ארוך (כמו אגרול) מדביקים את הקצוות בבלילת קמח ומים ומטגנים בשמן עמוק וחם. מגישים חצוי. מטפטפים מעל סילאן ובוזקים אבקת סוכר.