אוכל
צילום׃ מארי פייר מורל, אני רוצה שוקולד!, הוצאת כנרת

מעדן שוקולד

אוהבי מתוקים, שימו לב: פינוק שוקולדי יוצא מגדר הרגיל, שייכנס לתפריט הקבוע שלכם ולא ייצא

טריש דסיין | אני רוצה שוקולד!, הוצאת כנרת | פורסם 12/07/11 
  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהיותר משלוש שעות
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר חלבי
Rating: 4.1 70 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (6 מנות):

75 גרם סוכר (שליש כוס ועוד טיפה)

5 ביצים

100 גרם שוקולד מריר, חתוך לחתיכות קטנות

60 גרם חלב (רבע כוס)

אופן ההכנה:

1 מחממים את התנור ל-180 מעלות.

 

2 בקערה גדולה, מקציפים את הביצים עם הסוכר.

 

3 מרתיחים את החלב ויוצקים אותו על השוקולד. מערבבים היטב עד שכל השוקולד נמס.

 

4 יוצקים לאט לאט ותוך ערבוב את תערובת השוקולד לתערובת הביצים, ומעבירים לכלי ההגשה האישיים.

 

5 מניחים את הכלים בתבנית וממלאים אותה עד למחצית גובהה במים חמים. אופים 15 עד 20 דקות, מניחים לצינון, ומגישים עם ביסקוויטים או עם עוגיות קטנות ופריכות.

 

 

>> רוצים להתעדכן בהמלצות למתוקים על בסיס יומיומי? הצטרפו לקבוצה שלנו בפייסבוק