צילום׃ מארי פייר מורל, אני רוצה שוקולד!, הוצאת כנרת
מעדן שוקולד
אוהבי מתוקים, שימו לב: פינוק שוקולדי יוצא מגדר הרגיל, שייכנס לתפריט הקבוע שלכם ולא ייצא
טריש דסיין | אני רוצה שוקולד!, הוצאת כנרת
| פורסם 12/07/11
- זמן עבודהחצי שעה
- זמן הכנהיותר משלוש שעות
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר חלבי
מרכיבים (6 מנות):
75 גרם סוכר (שליש כוס ועוד טיפה)
5 ביצים
100 גרם שוקולד מריר, חתוך לחתיכות קטנות
60 גרם חלב (רבע כוס)
אופן ההכנה:
1 מחממים את התנור ל-180 מעלות.
2 בקערה גדולה, מקציפים את הביצים עם הסוכר.
3 מרתיחים את החלב ויוצקים אותו על השוקולד. מערבבים היטב עד שכל השוקולד נמס.
4 יוצקים לאט לאט ותוך ערבוב את תערובת השוקולד לתערובת הביצים, ומעבירים לכלי ההגשה האישיים.
5 מניחים את הכלים בתבנית וממלאים אותה עד למחצית גובהה במים חמים. אופים 15 עד 20 דקות, מניחים לצינון, ומגישים עם ביסקוויטים או עם עוגיות קטנות ופריכות.
>> רוצים להתעדכן בהמלצות למתוקים על בסיס יומיומי? הצטרפו לקבוצה שלנו בפייסבוק