צילום׃ בועז לביא, יחסי ציבור
פריקשייק קרם ברולה
מילקשייק הוא בערך הסיבה היחידה שיש לנו לאהוב את הקיץ. ואם כבר מילקשייק - ברור שנדאג לעצמנו לאחד אקסטרה מושחת, עם טעם פצצה ועוד מיליון פינוקים. מתכון של רשת לנדוור
נדב קמפ | קפה לנדוור
| פורסם 20/06/17
- זמן עבודהעד חצי שעה
- זמן הכנהעד חצי שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר חלבי
מרכיבים :
5 סוכריות טופי קרמל
חצי כוס חלב
4 כפות גלידה וניל
כף נוטלה
סוכריות צבעוניות
קצפת מתוקה (אפשר לקנות, או להקציף שמנת מתוקה עם שתי כפות אבקת סוכר)
סוכריות מרשמלו קטנות
חטיף מקופלת, מפורר
סירופ שוקולד
אופן ההכנה:
1 טוחנים בבלנדר את סוכריות הטופי, החלב והגלידה עד לקבלת מרקם סמיך.
2 מורחים בעזרת מברשת את הנוטלה על שפת כוס מיקלשייק עמוקה. טובלים את הכוס בסוכריות הצבעוניות כך שייווצר מעין חישוק צבעוני סביב הכוס.
3 מוזגים פנימה את המילקשייק, ממלאים בקצפת, מפזרים את המרשמלו ושברי המקופלת ומסיימים בסירופ שוקולד. מגישים עם קש צבעוני ושמח.
* המתכון הוא חלק מתפריט משקאות הקיץ החדש של רשת קפה לנדוור.