אוכל
צילום׃ בועז לביא, יחסי ציבור

פריקשייק קרם ברולה

מילקשייק הוא בערך הסיבה היחידה שיש לנו לאהוב את הקיץ. ואם כבר מילקשייק - ברור שנדאג לעצמנו לאחד אקסטרה מושחת, עם טעם פצצה ועוד מיליון פינוקים. מתכון של רשת לנדוור

נדב קמפ | קפה לנדוור | פורסם 20/06/17 
  • זמן עבודהעד חצי שעה
  • זמן הכנהעד חצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר חלבי
Rating: 4.7 182 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

5 סוכריות טופי קרמל

חצי כוס חלב

4 כפות גלידה וניל

כף נוטלה

סוכריות צבעוניות

קצפת מתוקה (אפשר לקנות, או להקציף שמנת מתוקה עם שתי כפות אבקת סוכר)

סוכריות מרשמלו קטנות

חטיף מקופלת, מפורר

סירופ שוקולד

אופן ההכנה:

1 טוחנים בבלנדר את סוכריות הטופי, החלב והגלידה עד לקבלת מרקם סמיך. 

2 מורחים בעזרת מברשת את הנוטלה על שפת כוס מיקלשייק עמוקה. טובלים את הכוס בסוכריות הצבעוניות כך שייווצר מעין חישוק צבעוני סביב הכוס.

3 מוזגים פנימה את המילקשייק, ממלאים בקצפת, מפזרים את המרשמלו ושברי המקופלת ומסיימים בסירופ שוקולד. מגישים עם קש צבעוני ושמח.

* המתכון הוא חלק מתפריט משקאות הקיץ החדש של רשת קפה לנדוור.