אוכל
צילום׃ SXC

בלינצ'ס על בסיס שוקולד עם אגסים מקורמלים ואגוזים

קינוח מפנק וטעים במיוחד

| תחרות מתכוני השוקולד של עלית | פורסם 18/12/08 
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהחצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר חלבי
Rating: 3.8 4 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

לבלינצ'ס

1 ביצה
חצי כוס מים
1/4 כוס שמן
2 כפות קמח
1 כף קקאו משובח
50 גרם שוקולד מריר עלית 60% מוצקי קקאו
כפית שטוחה אבקת אפייה
2 כפות סוכר גרידת תפוז
קורט מלח

לאגסים

2 אגסים חתוכים לפרוסות דקות
חופן אגוזי פקאן
3 כפות סוכר
כפית דבש
15 גרם חמאה
2 כפות ליקר משובח
כפית שטוחה קינמון

אופן ההכנה:

לבלינצ'ס:

ממיסים שוקולד מערבבים יחד את כל חומרי הבלילה ולבסוף יוצקים פנימה את השוקולד המומס יוצרים במחבת פנקייק, בלינצ'סים קטנים ועגולים ומניחים בצד במקביל, מכינים את האגסים: על אש נמוכה שמים את כל החומרים יחד עד שהאגסים מקורמלים ורכים. הכנת המנה:

מסדרים שכבות של בלינצ'ס ואגסים ומעל הכל יוצקים רוטב קרמל. מומלץ להגיש עם כדור גלידת שוקולד בצד.