אוכל
צילום׃ נטלי אמילר , mako אוכל

עוגת פאדג' שוקולד בלי גלוטן ובלי סוכר

וכאילו כל זה לא מספיק, העוגה הזו גם פרווה. איך זה קורה? אין לנו מושג, זה פשוט קורה - וזה שוקולדי, דחוס, נימוח וטעים למות

נטלי אמילר | mako אוכל | פורסם 29/04/21 
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהשלושת רבעי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר פרווה
Rating: 4.5 76 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

כוס אבקת קקאו

כוס מים רותחים

5 כפות גדושות סילאן

3 ביצים

כוס (150 גרם) שוקולד מריר, קצוץ

חצי כוס שמן זית

אופן ההכנה:

1 מחממים תנור ל-150 מעלות על טורבו.

2 מערבבים בקערה קקאו ומים רותחים לתערובת אחידה.

3 מוסיפים את הסילאן וטורפים פנימה את הביצים – אחת בכל פעם.

4 בקערה נוספת ממיסים את השוקולד עם שמן הזית במיקרו (2 פולסים של 30 שניות אמורים להספיק). מערבבים היטב ומוסיפים לבלילה. מערבבים.

5 מעבירים את הבלילה לתבנית עגולה בקוטר 18 ס"מ משומנת (או תבנית חד פעמית בגודל A4) ואופים כ-30 דקות (הקיסם אמור לצאת רטוב).

לעוד מתכונים שווים עקבו אחרי nataliamilar@ באינסטגרם

** בפרוסה אחת של העוגה, 50 גרם, יש 125 קלוריות.