צילום׃ נטלי אמילר , mako אוכל
עוגת פאדג' שוקולד בלי גלוטן ובלי סוכר
וכאילו כל זה לא מספיק, העוגה הזו גם פרווה. איך זה קורה? אין לנו מושג, זה פשוט קורה - וזה שוקולדי, דחוס, נימוח וטעים למות
נטלי אמילר | mako אוכל
| פורסם 29/04/21
- זמן עבודהרבע שעה
- זמן הכנהשלושת רבעי שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר פרווה
מרכיבים :
כוס אבקת קקאו
כוס מים רותחים
5 כפות גדושות סילאן
3 ביצים
כוס (150 גרם) שוקולד מריר, קצוץ
חצי כוס שמן זית
אופן ההכנה:
1 מחממים תנור ל-150 מעלות על טורבו.
2 מערבבים בקערה קקאו ומים רותחים לתערובת אחידה.
3 מוסיפים את הסילאן וטורפים פנימה את הביצים – אחת בכל פעם.
4 בקערה נוספת ממיסים את השוקולד עם שמן הזית במיקרו (2 פולסים של 30 שניות אמורים להספיק). מערבבים היטב ומוסיפים לבלילה. מערבבים.
5 מעבירים את הבלילה לתבנית עגולה בקוטר 18 ס"מ משומנת (או תבנית חד פעמית בגודל A4) ואופים כ-30 דקות (הקיסם אמור לצאת רטוב).
לעוד מתכונים שווים עקבו אחרי nataliamilar@ באינסטגרם
** בפרוסה אחת של העוגה, 50 גרם, יש 125 קלוריות.