אוכל

שטרודל אגסים על בסיס מלווח

הדרך הפשוטה והמהירה ביותר להכנת שטרודל במילוי אגסים, אגוזים ודבש ומעטפת קראנצ'ית היסטרית

פרנק אזולאי | עושים שכונה | פורסם 19/12/10 
  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהשעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר פרווה
Rating: 4 27 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (6 מנות):

חבילת מלווח
4 אגסים קלופים חתוכים לקוביות קטנות
100 גרם אגוזי מלך
100 גרם סוכר
50 גרם קינמון
אבקת סוכר
100 מ"ל דבש
תרסיס שמן בטעם חמאה (פרווה)

אופן ההכנה:

1 מרססים שמן בטעם חמאה על מחבת, מוסיפים את האגסים, סוכר, אגוזי מלך, קינמון ומקפיצים כ-5 דקות. מניחים את התערובת בצד להצטננות.

2 חותכים את המלווח לריבוע גדול ככל שניתן, מניחים את התערובת במרכז ומקפלים.

3 מרססים במחבת נוספת שמן בטעם חמאה.

4 מטגנים את המלווח על המחבת משני הצדדים.

5 רגע לפני ההגשה מפזרים אבקת סוכר ומוזגים מעט דבש.