אוכל

כדורי שוקולד של הילה אלפרט

טעם הילדות בשדרוג של שוקולד אמיתי

הילה אלפרט | מצעד האוכל הישראלי | פורסם 23/12/08 
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהרבע שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר חלבי
Rating: 4.5 162 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

250 גרם ביסקוויטים פתי בר

100 גרם שוקולד מריר

50 גרם שוקולד חלב

4 כפות חלב

1 כף סוכר

50 גרם חמאה

לקישוט:

שבבי שוקולד לבן

סוכריות צבעוניות

פתיתי קורנפלקס

אופן ההכנה:

1 יש שתי שיטות לריסוק הביסקוויטים: מכניסים אותם לתוך שקית כפולה ומרסקים עם מערוך לפירורים קטנים, או שמכניסים למעבד מזון וטוחנים. 2. את שאר החומרים ממיסים בסיר, מעל סיר נוסף שבתוכו מים רותחים קלות (בן מארי). 3. מערבבים את שברי הפתי בר יחד עם עיסת השוקולד המומסת בקערה לעיסה אחידה. 4. יוצרים מהעיסה כדורים ומניחים על מגש. 5. לקישוט: מגלגלים את הכדורים בתוך צלחות שבתוכן ציפויים שונים. 6. את הכדורים המקושטים מעבירים לגביעי נייר (מנג'טים), ומעבירים לצינון במקרר.

>> הנה עוד מתכון פשוט ומהיר לכדורי שוקולד