אוכל
צילום׃ שרית נובק - מיס פטל, mako אוכל

מאפה ריבועי תפוחים ואגסים

מאפה מושלם למי שבדיוק אין לו קמח, ביצים, חלב, או חשק לאפות: בצק עלים, פרוסות תפוח או אגס, קינמון, סוכר ודבש - וזה הכל. מסדרים יפה יפה, מכניסים לתנור ומחכים לריח שימלא את הבית

שרית נובק - מיס פטל | mako אוכל | פורסם 31/05/15 
  • זמן עבודהעד חצי שעה
  • זמן הכנהשלושת רבעי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר חלבי
Rating: 2.3 13 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (15 מנות):

בצק עלים (עדיף על בסיס חמאה)

4 כפות סוכר

כפית קינמון

תפוח או אגס

2 כפות דבש

אופן ההכנה:

1 מפשירים בצק עלים לפי ההוראות.

2 חותכים את הבצק לריבועים בגודל 8X8 ס"מ בערך.

3 מערבבים סוכר וקינמון ומפזרים על הבצק.

4 חותכים את התפוחים או האגסים לחצי, מגלענים ופורסים לפרוסות דקות.

5 מניחים על כל ריבוע בצק מפרוסות התפוחים והאגסים, מזלפים מלמעלה דבש ואופים בחום של 170 מעלות כ-20 דקות עד שמשחים בקצוות.

לבלוג של שרית - מיס פטל.

למתחם ההברקות של ניקול

>> והנה עוד עוגת תפוחים בקלי קלות
>> וגם עוד כמה ריבועים. ריבועים של מה? נראה אתכם מזהים