צילום׃ שרית נובק - מיס פטל, mako אוכל
מאפה ריבועי תפוחים ואגסים
מאפה מושלם למי שבדיוק אין לו קמח, ביצים, חלב, או חשק לאפות: בצק עלים, פרוסות תפוח או אגס, קינמון, סוכר ודבש - וזה הכל. מסדרים יפה יפה, מכניסים לתנור ומחכים לריח שימלא את הבית
שרית נובק - מיס פטל | mako אוכל
| פורסם 31/05/15
- זמן עבודהעד חצי שעה
- זמן הכנהשלושת רבעי שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר חלבי
מרכיבים (15 מנות):
בצק עלים (עדיף על בסיס חמאה)
4 כפות סוכר
כפית קינמון
תפוח או אגס
2 כפות דבש
אופן ההכנה:
1 מפשירים בצק עלים לפי ההוראות.
2 חותכים את הבצק לריבועים בגודל 8X8 ס"מ בערך.
3 מערבבים סוכר וקינמון ומפזרים על הבצק.
4 חותכים את התפוחים או האגסים לחצי, מגלענים ופורסים לפרוסות דקות.
5 מניחים על כל ריבוע בצק מפרוסות התפוחים והאגסים, מזלפים מלמעלה דבש ואופים בחום של 170 מעלות כ-20 דקות עד שמשחים בקצוות.
לבלוג של שרית - מיס פטל.