אוכל
צילום׃ mako אוכל

טראפלס קוקוס

כדורי פצפוצי אורז, יוגורט וסוכר. הכול מאודה ולבסוף פידור של קוקוס. מתכון בריא וטעים לקינוח.

שובל_אגזן | מתכוני גולשים | פורסם 25/03/14 
  • זמן עבודהעד חצי שעה
  • זמן הכנהעד חצי שעה
  • רמת קושיבינוני
  • כשרות כשר חלבי
Rating: 2 5 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

3-4 כפות פצפוצי אורז

100 מ"ל יוגורט עדין וסמיך

1 עשב לימוני שבור

1 כף קמח אורז או קורנפלור

1-2 כפות סוכר

1 כפית שמן

מעט מאוד ג'ינג'ר מסוכר קצוץ דק

כמה טיפות מי זהר

2-3 כפות שבבי קוקוס

אופן ההכנה:

בקערה גדולה מערבבים פצפוצי אורז עם יוגורט, מניחים עשב לימוני ומשאירים לנוח 15 דקות.

מוסיפים את יתר המצרכים, מערבבים היטב עד לקבלת תערובת אחידה ודי מוצקה. במידה והתערובת נוזלית מדי מוסיפים עוד טיפונת קמח אורז.

יוצרים כדורים קטנים, בין 2-3 ס"מ ומניחים בסיר אידוי. רצוי לתבל את מי הבישול בקליפות פרי הדר ועלה תה.

בינתיים מפזרים את שבבי הקוקוס במג ולאחר כ-15 דקות מוציאים את הטראפלס, מניחים במגש ועוטפים בזהירות, אך בנדיבות בקוקוס.

מגישים מיד. אפשר להגיש גם קר .