אוכל
צילום׃ Elenathewise, Istock

קרם ברולה

אדי ממאסטר שף מציג את הגירסה שלו לקינוח האיטלקי ההורס. מסובך? ממש לא

אדי מזרחי | mako | פורסם 22/02/11 
  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהשלוש שעות
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר חלבי
Rating: 4 186 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (6 מנות):

2 מיכלי שמנת מתוקה
כפית תמצית וניל (עדיף כזו עם גרגירים, אבל לא חובה)
חצי כוס ועוד שתי כפות סוכר לבן
4 חלמונים

אופן ההכנה:

1 שמים את השמנת, הסוכר והוניל בסיר ומחממים על אש קטנה.

2 טורפים את החלמונים עם שתי כפות סוכר, עד לקבלת בלילה חלקה.

3 מוסיפים מעט מהשמנת החמה לבלילת הביצים, לאט ותוך כדי ערבוב.

4 מעבירים את בלילת החלמונים לסיר ומחממים עוד 2 דקות.

5 יוצקים לקעריות חסינות חום, מסדרים בתבנית עם מעט מים (זהירות, שהקרם לא יירטב) ואופים ב-120 מעלות למשך חצי שעה, עד התייצבות.

6 מעבירים למקרר לשעתיים, מפזרים סוכר לבן ושורפים במבער או בסיבוב קצר מתחת לגריל התנור.