אוכל
צילום׃ שרית נובק - מיס פטל, mako אוכל

עוגיות פיסטוק

עוגיות פיסטוק ושוקולד צ'יפס - ירוקות, מתוקות וסופר קלות להכנה

שרית נובק - מיס פטל | mako אוכל | פורסם 26/02/15 
  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהשעתיים וחצי
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר חלבי
Rating: 4.4 17 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (50 מנות):

240 גרם קמח

150 גרם חמאה רכה

130 גרם אבקת סוכר

קורט מלח

2 חלמונים

כף מחית פיסטוק

1/2 כוס שוקולד צ'יפס מריר

אופן ההכנה:

1 במיקסר עם וו גיטרה מערבבים חמאה, סוכר ומלח עד שמתקבלת תערובת בהירה ואחידה.

2 מוסיפים חלמונים ומערבבים היטב.

3 מוסיפים מחית פיסטוק ומערבבים היטב.

4 מוסיפים את הקמח ומערבבים קצרות רק עד לאיחוד. לא לערבב יותר מדי.

5 מוסיפים פנימה את השוקולד צ'יפס ומערבבים בקצרה.

6 מחלקים את התערובת לשני חלקים, מגלגלים כל חלק לגליל בעובי 5 ס"מ. עוטפים בניילון נצמד ומכניסים למקרר לכשעתיים.

7 מחממים תנור ל-160 מעלות.

8 מוציאים מהמקרר, פורסים כל גליל לפרוסות בעובי של כ-1 ס"מ, מניחים על גבי נייר אפייה ואופים 15-20 דקות. מצננים בתבנית. היזהרו מאפיית יתר, כשמוציאים מהתנור העוגיות עדיין רכות והן מתקשות בקירור.

>> למשלוח המנות השלם