צילום׃ istockphoto
סלסת פירות מקסיקנית עם גלידת קינמון
קינוח קליל ומרענן בניחוח לטיני
| mako
| פורסם 18/12/08
- זמן עבודהרבע שעה
- זמן הכנהרבע שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר חלבי
מרכיבים (2 מנות):
150 גרם אננס חתוך לקוביות
150 גרם מנגו חתוך לקוביות
150 גרם תפוח עץ חתוך לקוביות
150 גרם אפרסקים חתוכים לקוביות
250 גרם סוכר
1/2 כוס מיץ ליים
½ צ'ילי אדום קצוץ
מקל קינמון
¼ כוס מיץ תפוזים
2 כדורי גלידת קינמון
אופן ההכנה:
במחבת טפלון מחממים את הסוכר עד שהוא הופך לקרמל. מוסיפים למחבת את מיץ הליים, הצ'ילי הקצוץ, הקינמון ומיץ התפוזים. מצמצמים את הנוזל עד שהתערובת מגיעה לקרמל, מוסיפים את הפירות ומעבירים לצלחת הגשה. מגישים עם גלידת קינמון.