צילום׃ Lauri Patterson, Istock
חיתוכיות תמרים עם שטרויזל
חיתוכיות מהירות ופריכות, עם מילוי מתוק של ממרח תמרים וציפוי פירורים. כיף להכין, עוד יותר כיף לחסל
| mako אוכל
| פורסם 05/02/13
- זמן עבודהעשרים דקות
- זמן הכנהשלושת רבעי שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר חלבי
מרכיבים :
1/2 1 כוסות קוואקר
1/2 1 כוסות קמח
1/4 כפית מלח
3/4 כפית סודה לשתייה
1 כוס סוכר חום
180 גרם חמאה רכה
ממרח תמרים
אופן ההכנה:
1 מחממים תנור לחום של 180 מעלות.
2 מערבבים בקערה את הקוואקר, הקמח, המלח, הסודה לשתייה, הסוכר החום והחמאה הרכה. מערבבים עד שמתקבלת תערובת פירורית (אפשר במיקסר עם וו גיטרה).
3 משטחים חצי מהתערובת בתבנית מרובעת בגודל 23X23 ס"מ. מורחים מעל שכבה נדיבה של ממרח תמרים ומעל מפזרים את שארית תערובת הפירורים.
4 אופים 20-25 דקות, עד שהחלק העליון מזהיב. מצננים וחותכים לריבועים.
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!