אוכל
צילום׃ Lauri Patterson, Istock

חיתוכיות תמרים עם שטרויזל

חיתוכיות מהירות ופריכות, עם מילוי מתוק של ממרח תמרים וציפוי פירורים. כיף להכין, עוד יותר כיף לחסל

| mako אוכל | פורסם 05/02/13 
  • זמן עבודהעשרים דקות
  • זמן הכנהשלושת רבעי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר חלבי
Rating: 4.5 160 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

1/2 1 כוסות קוואקר

1/2 1 כוסות קמח

1/4 כפית מלח

3/4 כפית סודה לשתייה

1 כוס סוכר חום

180 גרם חמאה רכה

ממרח תמרים

אופן ההכנה:

1 מחממים תנור לחום של 180 מעלות.

2 מערבבים בקערה את הקוואקר, הקמח, המלח, הסודה לשתייה, הסוכר החום והחמאה הרכה. מערבבים עד שמתקבלת תערובת פירורית (אפשר במיקסר עם וו גיטרה).

3 משטחים חצי מהתערובת בתבנית מרובעת בגודל 23X23 ס"מ. מורחים מעל שכבה נדיבה של ממרח תמרים ומעל מפזרים את שארית תערובת הפירורים. 

4 אופים 20-25 דקות, עד שהחלק העליון מזהיב. מצננים וחותכים לריבועים.

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!