אוכל
תמונת AVI׃ none

קרפים במילוי תותים בקרם שמנת חמוצה

תותים השוחים בשמנת ועטופים קרפים דקיקים ואווריריים. מה צריך יותר מזה?

חיים כהן | מבשלים ביחד | פורסם 03/03/11 
  • זמן עבודהעשרים דקות
  • זמן הכנהחצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר חלבי
Rating: 4.6 39 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (10 מנות):

1 כוס חלב
50 גרם חמאה מומסת
100 גרם קמח
40 גרם סוכר
1 ביצה
1 חלמון
קמצוץ מלח
1 חבילה תותים
1 שמנת חמוצה
1 שקית אבקת סוכר
שמן קנולה

כלים

מחבת קרפים
משקל דיגיטלי
סכין
מטרפה
מסננת
קערות ערבוב
מצקת
שייקר לאבקת סוכר

אופן ההכנה:

1 מערבבים חלב, ביצה, חלמון וחמאה מומסת. 

2 בקערה נפרדת מערבבים את הקמח, הסוכר והמלח.

3 יוצקים את הנוזלים לקערת הקמח, מערבבים היטב ומסננים.

4 מחממים מחבת ומשמנים קלות. יוצקים מתערובת הקרפ ומטגנים עד לקבלת צבע זהוב בהיר משני הצדדים.

5 להכנת המילוי: פורסים את התותים, מערבבים עם שמנת חמוצה ומעט סוכר.

6 מניחים קרפ אחד על משטח עבודה, מסדרים מילוי בתחתית ומגלגלים. מפזרים אבקת סוכר מעל ומגישים.