תמונת AVI׃ none
קרפים במילוי תותים בקרם שמנת חמוצה
תותים השוחים בשמנת ועטופים קרפים דקיקים ואווריריים. מה צריך יותר מזה?
חיים כהן | מבשלים ביחד
| פורסם 03/03/11
- זמן עבודהעשרים דקות
- זמן הכנהחצי שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר חלבי
מרכיבים (10 מנות):
1 כוס חלב
50 גרם חמאה מומסת
100 גרם קמח
40 גרם סוכר
1 ביצה
1 חלמון
קמצוץ מלח
1 חבילה תותים
1 שמנת חמוצה
1 שקית אבקת סוכר
שמן קנולה
כלים
מחבת קרפים
משקל דיגיטלי
סכין
מטרפה
מסננת
קערות ערבוב
מצקת
שייקר לאבקת סוכר
אופן ההכנה:
1 מערבבים חלב, ביצה, חלמון וחמאה מומסת.
2 בקערה נפרדת מערבבים את הקמח, הסוכר והמלח.
3 יוצקים את הנוזלים לקערת הקמח, מערבבים היטב ומסננים.
4 מחממים מחבת ומשמנים קלות. יוצקים מתערובת הקרפ ומטגנים עד לקבלת צבע זהוב בהיר משני הצדדים.
5 להכנת המילוי: פורסים את התותים, מערבבים עם שמנת חמוצה ומעט סוכר.
6 מניחים קרפ אחד על משטח עבודה, מסדרים מילוי בתחתית ומגלגלים. מפזרים אבקת סוכר מעל ומגישים.