אוכל
צילום׃ ברבון סטריט

עוגיות אוראו מטוגנות

החנוכה הזה נותנים פייט רציני לסופגניות, שאפילו לא כולל הכנה של בצק: פשוט לוקחים עוגיות סנדוויץ' שאוהבים (ברור שאוראו), טובלים בבלילה וזורקים לשמן עמוק. התוצאה? מושחתת שאפשר רק לדמיין

| ברבון סטריט | פורסם 25/11/13 
  • זמן עבודהעשרים דקות
  • זמן הכנהשעה וחצי
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר חלבי
Rating: 4.2 84 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

חבילת עוגיות אוראו

לבלילה:

125 גרם קמח (כוס פחות כף)

כף גדושה סוכר

כפית אבקת אפייה

3 ביצים

100 מ"ל חלב

50 מ"ל שמנת מתוקה

אופן ההכנה:

1 מכינים את הבלילה: מערבבים יחד את הקמח, הסוכר ואבקת האפייה. מוסיפים את החומרים הרטובים (ביצים, חלב, שמנת מתוקה) תוך כדי בחישה. עדיף להכין את הבלילה כשעה לפני הטיגון ולשמור במקרר.

2 מחממים שמן עמוק לטיגון, טובלים את העוגייה בבלילה עד לכיסוי מוחלט ומטגנים עד ההזהבה.

* מומלץ להגיש עם גלידת וניל ולפזר מעל אבקת סוכר.

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!

 

>> והנה הגרסה של אביבה לחטיפים מטוגנים

>> כל המתכונים לסופגניות
>> כל המתכונים ללביבות