אוכל

מוס שוקולד לבן עם תותים

לכל העצלנים וחסרי הכישרון: קבלו את המוס שאי אפשר לטעות איתו

פרנק אזולאי | עושים שכונה | פורסם 10/02/11 
  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהשלושת רבעי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר חלבי
Rating: 4.5 57 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

200 גרם שוקולד לבן
250 גרם שמנת מתוקה
2 כפות גרדת תפוז
כפית תמצית וניל
10 תותים גדולים פרוסים
10 ביסקוויטים קצוצים
3 כוסות מרטיני

אופן ההכנה:

1 ממיסים את השוקולד הלבן בתוך סיר של מים חמים (בן מארי). אפשר גם במיקרו, אבל בפולסים קצרצרים ובזהירות רבה.

2 מקציפים בקערה את השמנת המתוקה עד לקבלת קצפת קשיחה.

3 מוסיפים את השוקולד הנמס לקציפה ומערבבים בעזרת כף עץ.

4 מוסיפים לתערובת גרדת תפוז ומספר טיפות תמצית וניל.

5 מניחים את התערובת להתקררות.

6 מפזרים בתחתית הכוסות את הביסקוויטים. מסדרים את התותים על דפנות הכוס ומעל שופכים את התערובת.