מוס שוקולד לבן עם תותים
לכל העצלנים וחסרי הכישרון: קבלו את המוס שאי אפשר לטעות איתו
פרנק אזולאי | עושים שכונה
| פורסם 10/02/11
- זמן עבודהחצי שעה
- זמן הכנהשלושת רבעי שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר חלבי
מרכיבים :
200 גרם שוקולד לבן
250 גרם שמנת מתוקה
2 כפות גרדת תפוז
כפית תמצית וניל
10 תותים גדולים פרוסים
10 ביסקוויטים קצוצים
3 כוסות מרטיני
אופן ההכנה:
1 ממיסים את השוקולד הלבן בתוך סיר של מים חמים (בן מארי). אפשר גם במיקרו, אבל בפולסים קצרצרים ובזהירות רבה.
2 מקציפים בקערה את השמנת המתוקה עד לקבלת קצפת קשיחה.
3 מוסיפים את השוקולד הנמס לקציפה ומערבבים בעזרת כף עץ.
4 מוסיפים לתערובת גרדת תפוז ומספר טיפות תמצית וניל.
5 מניחים את התערובת להתקררות.
6 מפזרים בתחתית הכוסות את הביסקוויטים. מסדרים את התותים על דפנות הכוס ומעל שופכים את התערובת.