אוכל

פרפה אגוזי לוז

אין ספק שלאחר שתכינו את המעדן הזה לא תצליחו מלהתאפק ולהכין אותו שוב. זה פשוט מושלם

מיכאל סיידוב | 7 מנות ל-7 ימים | פורסם 11/05/11 
  • זמן עבודהעשרים דקות
  • זמן הכנהשלושת רבעי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר חלבי
Rating: 4.3 22 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (8 מנות):

1 מיכל ממרח אגוזי לוז (400 גרם)

500 מ"ל שמנת מתוקה

100 גרם ביסקוויטים

50 גרם חמאה

חבילת תותים

250 גרם חלבה בטעם וניל

אופן ההכנה:

1 ממיסים נוטלה עם חצי כוס שמנת מתוקה בבן מרי. מצננים.

2 מקציפים את יתרת השמנת לקצפת יציבה. שמים לכמה דקות במקרר.

3 שמים ביסקוויטים בניילון ובין דפי אפייה ומרסקים עם פטיש שניצלים.

4 בינתיים, ממיסים חמאה במיקרוגל.

5 מוציאים את השמנת המוקצפת מהמקרר ומקפלים לתערובת הנוטלה שהצטננה.

6 מניחים בתחתית הכוס מעט מהפירורים של הביסקוויטים.

7 יוצקים לכוסות שכבה של נוטלה.

8 שכבה נוספת של פירורים ונוטלה ושוב פירורים.

9 מגוררים את החלבה ומפזרים מעל.

10 חותכים תותים לחצי ומקשטים.