אוכל

קליל ומרשים: הטירמיסו של אביבה

הגרסה הכי פשוטה וידידותית לטירמיסו - עם שמנת מתוקה וגבינה מופחתת שומן, ובלי ביצים חיות

אביבה פיבקו | 7 מנות ל-7 ימים | פורסם 08/05/11 
  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהשעתיים וחצי
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר חלבי
Rating: 4.5 90 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (6 מנות):

1 אינסטנט פודינג ווניל
100 גרם סוכר
250 מ"ל חלב % 1
250 גרם גבינה לבנה (מופחתת שומן)
100 מ"ל שמנת מתוקה
2 כפיות תמצית ווניל
ספל קפה אספרסו
24 עוגיות בסקוטי
2 כפות אבקת קקאו

כלים

מיקסר ידני
3 קערות גדולות
פיירקס שקוף מרובע
לקקן
מסננת קטנה לשוקו

אופן ההכנה:

1 מקציפים בעזרת מיקסר ידני את הפודינג וניל והחלב, עד להקשחה.

2 מקציפים בעזרת מיקסר ידני את הגבינה הלבנה עם הסוכר ותמצית ווניל.

3 מערבבים את הפודינג עם הגבינה המוקצפת.

4 בקערה נפרדת מקציפים בעזרת מיקסר ידני את השמנת המתוקה ובעזרת מרית מקפלים לתוך התערובת.

5 טובלים 12 ביסקוטים באספרסו ומניחים אותם בתחתית הכלי שבחרתם. מורחים חצי מהתערובת מעל.

6 מניחים מעל עוד 12 ביסקוטים טבולים באספרסו ומורחים את יתרת התערובת.

7 מפזרים אבקת קקאו מעל בעזרת מסננת קטנה. מקררים לשעתיים לפחות.