אוכל
צילום׃ SXC

ליקר שוקולד עם דובדבנים

משקה מתקתק לסיום ארוחה מושלמת

| תחרות מתכוני השוקולד של עלית | פורסם 18/12/08 
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהיותר משלוש שעות
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר פרווה
Rating: 5 1 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

1 כוס מים
1/2 כוס סוכר
1/4 כפית מלח
1/2 כוס סירופ תירס
300 גר' שוקולד מריר
1/2 כוס וודקה
1/2 כוס ברנדי
1 כפית תמצית וניל

אופן ההכנה:

מביאים לרתיחה בסיר מים, סוכר, מלח וסירופ תירס מסירים מהאש ויוצקים על השוקולד מערבבים עד שהשוקולד נמס מצננים לחום שפתיים מוסיפים וודקה ותמצית וניל מערבבים היטב טועמים ומוסיפים וודקה, אם רוצים מעבירים לבקבוק ושומרים במקפיא מגישים ישר מהמקפיא, עם דובדבן, ואפשר גם נגיעה של שמנת