תמונת AVI׃ מאסטר שף
טארט טאטן
מאפה צרפתי קלאסי של עוגה הפוכה המתאימה כקינוח לכל ארוחה
אדי מזרחי |
| פורסם 08/11/10
- זמן עבודהחצי שעה
- זמן הכנהשעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר חלבי
מרכיבים (4 מנות):
בצק פריך
3 תפוחי עץ סמית
100 גרם חמאה
100 גרם סוכר
אופן ההכנה:
1 מטגנים במחבת את החמאה והסוכר עד להיווצרות קרמל. 2. מכניסים פלחי תפוחי עץ קלופים עד לקבלת צבע חום קרמלי. 3. מחממים תנור ל-180 מעלות. 4. מניחים את הבצק על תפוחי העץ המקורמלים ומכניסים לתנור עד להשחמת הבצק. 5. מוציאים את המחבת מהתנור, מניחים צלחת מעל והופכים מהר את המחבת.