אוכל
צילום׃ דליה מאיר, קסמים מתוקים

מכינים לבד: תפוצ'יפס תפוחי עץ

זוכרים את החטיף הזה, של פרוסות התפוח הדקיקות והמתפצחות בפה? בוודאי תשמחו לשמוע שממש קל להכין אותו בבית

דליה מאיר | קסמים מתוקים | פורסם 12/09/10 
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהשעה ושלושת רבעי
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר פרווה
Rating: 4.9 60 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (2 מנות):

1 תפוח גראנד סמיט לא מקולף
4 כפות אבקת סוכר
1 כף קינמון (או לפי הטעם)

אופן ההכנה:

 1 מחממים תנור ל-110 מעלות, עדיף בטורבו.

2 פורסים את התפוח (כמו שהוא) במנדולינה לפרוסות הכי דקיקות שאפשר. 

3 מרפדים את תבנית התנור בנייר אפייה ומצפים בחצי מאבקת הסוכר וחצי מהקינמון. מסדרים את פרוסות התפוח בשכבה אחת, ומפזרים את יתרת אבקת הסוכר והקינמון. 

4 אופים בחום נמוך של 110 מעלות שעה וחצי ומוציאים לצינון. שומרים בצנצנת אטומה.