צילום׃ Leonid Nyshko, Istock
אצבעות שוקולד וחלבה
תאכלו אצבע תרצו את כל היד
| תחרות מתכוני השוקולד של עלית
| פורסם 18/12/08
- זמן עבודהרבע שעה
- זמן הכנהיותר משלוש שעות
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר חלבי
מרכיבים :
100 גרם חמאה
100 גרם ביסקוויט "פתיבר"
60 גרם קורנפלקס לא ממותק
220 גרם שוקולד מריר קצוץ
1/4 כוס חלב
כפית תמצית וניל
100 גרם חלבה מפוררת
לעיטור – 80 גרם חלבה נוספת
אופן ההכנה:
ממיסים במיקרו את השוקולד המריר, החלב והחמאה, ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה.בקערה גדולה מרסקים גס את הביסקוויטים ומוסיפים את הקורנפלקס.יוצקים את תערובת השוקולד מעל, מוסיפים תמצית וניל ואת החלבה ומערבבים היטב.משטחים בתבנית קטנה ומעטרים בחלבה. מצננים במקרר להתקשות.חותכים לקוביות או אצבעות ומגישים.