אוכל
צילום׃ בני גם זו לטובה, mako אוכל

פרפה מוס מנגו

מתכון לקינוח מרענן לקיץ עם מנגו ושמנת. מנה נוסטלגית שתצנן לכם את הקיץ הלוהט

מירי ארזי | מתוקה | פורסם 05/07/12 
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהיותר משלוש שעות
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר חלבי
Rating: 4.8 49 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

לפרפה מנגו:

2 מנגו בינוניים ובשלים, מקולפים ומרוסקים היטב במעבד מזון

1 שפופרת חלב מרוכז

2-4 כפות מיץ לימון טרי

250 מ"ל שמנת מתוקה

אופן ההכנה:

1 מערבבים בקערה גדולה את מחית המנגו והחלב המשומר. מוסיפים מיץ לימון לפי הטעם.

2 מקציפים את השמנת המתוקה ומערבבים עם תערובת המנגו בתנועות קיפול.

3 מצמידים ניילון נצמד לתוך תבנית טרין או אינגליש קייק באורך 30 ס"מ (בסיס ודפנות). ממלאים במוס (אנחנו השתמשנו בתבנית סיליקון לקינוחים אישיים. במקרה כזה אין צורך בניילון).

4 מכסים בניילון ומקפיאים למשך מינימום 24 שעות.

5 מוציאים מהתבנית בעזרת הניילון הנצמד, הופכים ופורסים דק.

* ניתן להגיש גם ככדורי גלידה בגביע או בכוס.

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!