צילום׃ פז אלסטר, Cake It Easy
בומבת שוקולד
מכורי השוקולד לא יתאכזבו מהבומבה הזאת. קטנה, שובבה והכי מתוקה שיש
| null
| פורסם 04/04/12
- זמן עבודהעשרים דקות
- זמן הכנהשלושת רבעי שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר חלבי
מרכיבים (16 מנות):
500 גרם שוקולד מריר קצוץ
250 גרם חמאה
6 ביצים
3/4 כוס סוכר
1 שמנת מתוקה להקצפה
שק זילוף
אופן ההכנה:
1.מחממים תנור ל-180 מעלות.
2.ממיסים במיקרוגל חמאה ושוקולד.
3 מקציפים במיקסר במהירות גבוהה ביצים וסוכר במשך 5 דקות,עד לקבלת קצף בהיר, אוורירי, תפוח מאוד.
4 מערבבים את תערובת השוקולד לתוך קצף הביצים בתנועות קיפול, עד שהתערובת חלקה לגמרי ואחידה בצבעה (נפח התערובת יקטן מעט כעת, וזה בסדר).
5 ממלאים את התבניות בתערובת עד שלושה רבעים מגובה הדפנות.
6 מכניסים לתנור למשך 25 דקות בלבד.
7 מקציפים שמנת מתוקה עד לקבלת קצפת אחידה ומזלפים על הבומבות באמצעות שק הזילוף.