אוכל
צילום׃ פז אלסטר, Cake It Easy

בומבת שוקולד

מכורי השוקולד לא יתאכזבו מהבומבה הזאת. קטנה, שובבה והכי מתוקה שיש

| null | פורסם 04/04/12 
  • זמן עבודהעשרים דקות
  • זמן הכנהשלושת רבעי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר חלבי
Rating: 4.7 36 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (16 מנות):

500 גרם שוקולד מריר קצוץ

250 גרם חמאה

6 ביצים

3/4 כוס סוכר

1 שמנת מתוקה להקצפה

שק זילוף

אופן ההכנה:

1.מחממים תנור ל-180 מעלות.

2.ממיסים במיקרוגל חמאה ושוקולד.

3 מקציפים במיקסר במהירות גבוהה ביצים וסוכר במשך 5 דקות,עד לקבלת קצף בהיר, אוורירי, תפוח מאוד.

4 מערבבים את תערובת השוקולד לתוך קצף הביצים בתנועות קיפול, עד שהתערובת חלקה לגמרי ואחידה בצבעה (נפח התערובת יקטן מעט כעת, וזה בסדר).

5 ממלאים את התבניות בתערובת עד שלושה רבעים מגובה הדפנות.

6 מכניסים לתנור למשך 25 דקות בלבד.

7 מקציפים שמנת מתוקה עד לקבלת קצפת אחידה ומזלפים על הבומבות באמצעות שק הזילוף.