אוכל
תמונת AVI׃ צילום מסך, כולם אופים עכשיו

עוגת שוקולד מינאטורית עם שברי ג'נדויה

קינוח מקסים ומתוק של עוגת שוקולד עשירה עם שברי שוקולד ג'נדויה וציפוי שוקולד מבריק וטעים - שכל הקטע שלה הוא הגדול שלה. יותר נכון - הקוטן שלה. הבעיה היחידה היא שבחיים לא תצליחו לאכול רק פרוסה אחת

עודד ברנר | כולם אופים עכשיו | פורסם 30/05/16 
  • זמן עבודהעשרים דקות
  • זמן הכנהשלושת רבעי שעה
  • רמת קושיבינוני
  • כשרות כשר חלבי
Rating: 4 5 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

240 גרם סוכר

150 גרם חמאה

4 ביצים

70 גרם שמן קנולה

200 גרם קמח תופח

45 גרם אבקת קקאו

100 גרם שמנת מתוקה

65 גרם שוקולד מריר

קורט מלח

100 גרם שברי שוקלד ג'נדויה

 

לציפוי:

200 גרם שוקולד מריר

קצפת

סוכריות אדומות

אופן ההכנה:

1 מקציפים סוכר וחמאה עד לקבלת קרם חלק. מוסיפים ביצים בהדרגה. מוסיפים בהדרגה את השמן. מנפים את הקמח התופח ואבקת הקקאו לקערה שנייה.

2 מחממים את השמנת ומערבבים עם השוקולד עד להמסה מלאה. מוסיפים את תערובת השוקולד לקערת המיקסר וממשיכים להקציף. מוסיפים את הקמח, הקקאו והמלח ומערבבים רק עד שהתערובת חלקה והומוגנית. מוסיפים שברי שוקולד ג'נדויה.

3 מעבירים את הבלילה לתבנית אפייה משומנת ואופים כ-25 דקות עד שקיסם שננעץ במרכז העוגה יוצא נקי. מוציאים ומצננים לחלוטין.

4 מכינים את הציפוי: ממיסים את השוקולד על בן מארי.

5 הרכבה: פורסים את העוגה ל-6 משולשים קטנים, מצפים כל משולש בשוקולד בעזרת מזלגות טבילה ומקררים להתייצבות. מקשטים כל משולש בזילוף של קצפת וסוכרייה אדומה.

לכל מתכוני התכנית - כולם אופים עכשיו