צילום׃ יחסי ציבור
פרלין נוגט שקדים ובוטנים
מתכון של רביבה אפל
רביבה אפל | "השוקולד שלי" בעריכת אלינוער רבין, עמותת "ילדים שלנו"
| פורסם 06/08/09
- זמן עבודהעשרים דקות
- זמן הכנהיותר משלוש שעות
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר חלבי
מרכיבים :
150 גרם שוקולד חלב ג'יווארה
90 גרם חמאת קקאו
900 גרם מחית נוגט שקדים של ולרונה
250 גרם בוטנים קלויים ומומלחים קלות טחונים ל-2-1 מ"מ
לציפוי:
שוקולד חלב או מריר מטומפר
אופן ההכנה:
1 ממיסים את השוקולד עם חמאת הקקאו. מסירים מהאש ומוסיפים את הנוגט ואז את הבוטנים. 2. שוטחים את התערובת במסגרת בגודל 27x36 ס"מ ובגובה 12 מ"מ. מייבשים לילה ב-16 מעלות. 3. חותכים לריבועים בגודל 22x22 מ"מ, טובלים בשוקולד חלב או מריר מטומפר.