אוכל
צילום׃  יחסי ציבור

פרלין נוגט שקדים ובוטנים

מתכון של רביבה אפל

רביבה אפל | "השוקולד שלי" בעריכת אלינוער רבין, עמותת "ילדים שלנו" | פורסם 06/08/09 
  • זמן עבודהעשרים דקות
  • זמן הכנהיותר משלוש שעות
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר חלבי
Rating: 4 11 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

150 גרם שוקולד חלב ג'יווארה
90 גרם חמאת קקאו
900 גרם מחית נוגט שקדים של ולרונה
250 גרם בוטנים קלויים ומומלחים קלות טחונים ל-2-1 מ"מ

לציפוי:

שוקולד חלב או מריר מטומפר

אופן ההכנה:

1 ממיסים את השוקולד עם חמאת הקקאו. מסירים מהאש ומוסיפים את הנוגט ואז את הבוטנים. 2. שוטחים את התערובת במסגרת בגודל 27x36 ס"מ ובגובה 12 מ"מ. מייבשים לילה ב-16 מעלות. 3. חותכים לריבועים בגודל 22x22 מ"מ, טובלים בשוקולד חלב או מריר מטומפר.