אוכל
צילום׃ לירון אלמוג, מאיה דרין

ס'מורס עם שוקולד על מקל

מתכננים לחגוג את ל"ג בעומר בלי מדורה? זה לא אומר שאתם לא יכולים ליהנות מס'מורס מרשמלו מצופים בשוקולד ועוגיות. הולכים למדורה ובכל זאת רוצים לאכול אותם? מביאים בקופסה ורק צולים את המרשמלו באש המדורה

מאיה דרין | כרמית | פורסם 11/05/14 
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהעשרים דקות
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר פרווה
Rating: 5 10 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (20 מנות):

30 יחידות מרשמלו ורוד-לבן

100 גרם שוקולד מריר, 60% מוצקי קקאו

2 כפיות שמן קוקוס

6 עוגיות לוטוס, גרוסות

אופן ההכנה:

1 משפדים 20 יחידות מרשמלו ומשאירים את קצה השיפוד מבצבץ כלפי מעלה.

2 ממיסים את השוקולד ואת שמן הקוקוס.

3 טובלים את המרשמלו בשוקולד המומס ועוטפים מכל הצדדים, מניחים לשאריות לטפטף בחזרה אל הקערה. כאשר נשארת רק שכבת שוקולד דקה מסביב למרשמלו מצפים בפירורי לוטוס מכל הצדדים ומניחים להתקשות.

4 חותכים את עשר חתיכות המרשמלו הנותרות לחצי ונועצים בקצהו של כל שיפוד.

5 בעזרת ברנר (או להבת גז או אפילו מצית) שורפים את המרשמלו החשוף ומגישים.

* המתכון באדיבות כרמית

>> מאפה תפוחי אדמה פריך