קונכיות פילו במילוי נוטלה
תוסיפו לקונכיות האלו שוקולד ממכר, גבינת ריקוטה, בננות ותותים טריים ותאמינו לנו שלא תצטערו
אליהב שאשון | mako אוכל
| פורסם 07/11/11
- זמן עבודהעשרים דקות
- זמן הכנהשעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר חלבי
מרכיבים (3 מנות):
5 עלי בצק פילו
100 גרם חמאה
2 כפיות סוכר וניל
גבינת ריקוטה
5 כפות ממרח שוקולד אגוזים למריחה
5 כפות גבינת מסקרפונה
3 בננות חתוכות לקוביות
1 חבילת תותים חצויים
אופן ההכנה:
עלות המנה: 56 שקלים
1 ממיסים חמאה בקלחת או מחבת.
2 מורחים 3 עלי פילו ב 100 גרם חמאה מומסת ומפזרים עליהם את סוכר הוניל.
3 גוזרים את שאר הבצק לסרטים בעובי 2 ס"מ.
4 מגלגלים על קונוסים ממתכת את הסרטים עד ליצירת קונכייה.
5 את הקונוסים מכניסים לתנור לחום של 200 מעלות ואופים כחצי שעה, עד להשחמה כללית.
6 בינתיים מקרמלים את קוביות הבננות בעזרת ברנר.
7 מקציפים במיקסר את גבינת הריקוטה עם 3 כפות סוכר.
8 לאחר האפייה מחלצים הקונכיות בזהירות ומורחים בפנים את ממרח השוקולד. במרכז שמים גבינת מסקרפונה, מוסיפים את קוביות הבננות ואת קוביות התותים.