אוכל

קונכיות פילו במילוי נוטלה

תוסיפו לקונכיות האלו שוקולד ממכר, גבינת ריקוטה, בננות ותותים טריים ותאמינו לנו שלא תצטערו

אליהב שאשון | mako אוכל | פורסם 07/11/11 
  • זמן עבודהעשרים דקות
  • זמן הכנהשעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר חלבי
Rating: 3.3 3 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (3 מנות):

5 עלי בצק פילו

100 גרם חמאה

2 כפיות סוכר וניל

גבינת ריקוטה

5 כפות ממרח שוקולד אגוזים למריחה

5 כפות גבינת מסקרפונה

3 בננות חתוכות לקוביות

1 חבילת תותים חצויים

אופן ההכנה:

עלות המנה: 56 שקלים

1 ממיסים חמאה בקלחת או מחבת.

2 מורחים 3 עלי פילו ב 100 גרם חמאה מומסת ומפזרים עליהם את סוכר הוניל.

3 גוזרים את שאר הבצק לסרטים בעובי 2 ס"מ.

4 מגלגלים על קונוסים ממתכת את הסרטים עד ליצירת קונכייה.

5 את הקונוסים מכניסים לתנור לחום של 200 מעלות ואופים כחצי שעה, עד להשחמה כללית.

6 בינתיים מקרמלים את קוביות הבננות בעזרת ברנר.

7 מקציפים במיקסר את גבינת הריקוטה עם 3 כפות סוכר.

8 לאחר האפייה מחלצים הקונכיות בזהירות ומורחים בפנים את ממרח השוקולד. במרכז שמים גבינת מסקרפונה, מוסיפים את קוביות הבננות ואת קוביות התותים.