אוכל

מוס שוקולד פרווה

קינוח שוקולד מקסים בכוסות אישיות - ורק ב-4 מרכיבים

רן שמואלי | צו בישול | פורסם 20/06/10 
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהיותר משלוש שעות
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר פרווה
Rating: 4.2 271 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

  

מרכיבים (6 מנות):

150 גרם שוקולד מריר

100 גרם סוכר (חצי כוס)

4 ביצים

1 כף קוניאק

אופן ההכנה:

1 ממיסים את השוקולד המריר בסיר כפול או במיקרו (בפולסים של 20 שניות).

2 מפרידים את הביצים. מוסיפים את החלמונים לשוקולד תוך כדי ערבוב מהיר (נזהרים שהם לא ייקרשו).

3 מקציפים את החלבונים עם הסוכר עד שנוצר קצף לבן וחזק.

4 מקפלים את קצף הביצים והקוניאק לתוך השוקולד. מוזגים לכוסות ומעבירים למקרר לכמה שעות, ועדיף ללילה.