מוס שוקולד פרווה
קינוח שוקולד מקסים בכוסות אישיות - ורק ב-4 מרכיבים
רן שמואלי | צו בישול
| פורסם 20/06/10
- זמן עבודהרבע שעה
- זמן הכנהיותר משלוש שעות
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר פרווה
מרכיבים (6 מנות):
150 גרם שוקולד מריר
100 גרם סוכר (חצי כוס)
4 ביצים
1 כף קוניאק
אופן ההכנה:
1 ממיסים את השוקולד המריר בסיר כפול או במיקרו (בפולסים של 20 שניות).
2 מפרידים את הביצים. מוסיפים את החלמונים לשוקולד תוך כדי ערבוב מהיר (נזהרים שהם לא ייקרשו).
3 מקציפים את החלבונים עם הסוכר עד שנוצר קצף לבן וחזק.
4 מקפלים את קצף הביצים והקוניאק לתוך השוקולד. מוזגים לכוסות ומעבירים למקרר לכמה שעות, ועדיף ללילה.