צילום׃ istockphoto
נשיקות קצף ושוקולד
נשיקות מתוקות
| גלריית המומחים
| פורסם 30/12/08
- זמן עבודהרבע שעה
- זמן הכנהשעה וחצי
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר פרווה
מרכיבים :
3 חלבונים
שתיים ורבע כוסות סוכר (450 גרם)
100 גרם שוקולד מריר שבור לקוביות
אופן ההכנה:
1 מחממים את תנור האפייה לחום נמוך (100 מעלות), מרפדים התבנית בנייר אפיה.2. מקציפים את החלבונים במהירות גבוהה עד שמתקבל הקצף יציב.3. מכינים אמבט אדים, מניחים בתוכו קערה עם השוקולד ומחממים עד שהשוקולד נמס והגושים נעלמים. מצננים.4. יוצקים את השוקולד בפסים על הקצף.5. לוקחים כפית מהקצף ובעזרת כפית נוספת מורידים את הקצף על התבנית המרופדת, ברווחים שווים.6. אופים כשעתיים עד שמרכז הנשיקה יבש