אוכל
צילום׃ none

עוגת גבינה מנצחת עם ריבת חלב!!!

בא לכם להכין קינוח זריז ומהיר? ללא צורך באפייה טעים ומנצח!!!

00עינת00 | מתכוני גולשים | פורסם 30/03/14 
  • זמן עבודהעד חצי שעה
  • זמן הכנהעד חצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר חלבי
Rating: 3.8 75 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

בסיס:

1 חבילה בישקוטים

1 כוס קפה פושר (1 כף נס קפה + 1כוס מים חמים)

 

למלית:

3 מיכלים שמנת מתוקה

1 שקית אינסטנט פודינג וניל

1 כוס סוכר

1 כפית תמצית וניל

750 גרם גבינה לבנה 5%

2 כפות גדושות ריבת חלב

לקישוט: ריבת חלב (בשקית זילוף קטנה)

אופן ההכנה:

מרפדים את התבנית בבישקוטים טבולים בקפה.

מקציפים שמנת מתוקה עם אינסטנט פודינג, סוכר ותמצית וניל עד לקבלת מרקם של קרם יציב. מוסיפים גבינה לבנה וריבת חלב ומקציפים במהירות נמוכה עד לתערובת אחידה. משטחים את התערובת בתבנית מעל הבישקוטים ומחליקים את פניה. אם התערובת "נשפכת" לבד סימן שההקצפה לא חזקה מספיק והעוגה תקרוס מחוץ לתבנית – במקרה כזה מחזירים למיקסר להקצפה נוספת.

לקישוט- מזלפים ריבת חלב בספירלה מהמרכז כלפי חוץ.

בעזרת קיסם יוצרים דוגמה של קורי עכביש (מכניסים את הקיסם לעומק 1 ס"מ במרכז העוגה ומזיזים בקו ישר עד השוליים. חוזרים על הפעולה במרחק 2 ס"מ בכיוון ההפוך, מהחוץ כלפי המרכז, וחוזר חלילה, בכל היקף העוגה).