אוכל
צילום׃ עמרי אנדרס צורף

סורבה פסיפלורה ושוקולד לבן

לקראת הקיץ: קינוח שישאיר אתכם עם טעם של עוד

עמרי אנדרס צורף | mako | פורסם 18/05/09 
  • זמן עבודהיותר משלוש שעות
  • זמן הכנהרבע שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר חלבי
Rating: 3.9 14 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

450 גרם מחית פסיפלורה
50 גרם שוקולד לבן
1 כוס מים
1 1/2 כוס סוכר
מיץ מלימון גדול אחד

אופן ההכנה:

1 בסיר קטן מרתיחים כוס מים עם כוס וחצי סוכר. לא צריך להגיע לרתיחה, רק שהסוכר יימס. מצננים. 2. מוסיפים את השוקולד הלבן לסירופ הסוכר ומערבבים עד שהוא יימס. 3. מסננים את המיץ ומערבבים אותו עם מיץ הלימון. 4. מוסיפים את סירופ הסוכר והשוקולד למיץ הפרי. 5. מקפיאים למשך שעתיים, מרסקים בעזרת מזלג ומקפיאים שוב. 6. מגישים במיץ מחצי פסיפלורה.