אוכל

אורז דביק עם מנגו וקיווי

קינוח תאילנדי מתוק ומפנק

גיל חובב | השף המעופף | פורסם 07/05/10 
  • זמן עבודהשעתיים
  • זמן הכנהשעתיים
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר פרווה
Rating: 4.7 19 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

1 כוס אורז דביק תאילנדי (להשיג בחנויות מזרח רחוק. אי אפשר להחליף באורז אחר)
חצי כוס סוכר
קורט מלח
1 ליטר חלב קוקוס

לקישוט

נתחי מנגו בשל וקיווי

אופן ההכנה:

1 משרים את האורז במים למשך שעה. מסננים. 2. שמים חלב קוקוס, סוכר, מלח ואורז בסיר. מבשלים חצי שעה על אש בינונית. בוחשים מדי פעם ומקפידים לא להביא לרתיחה. מסירים מהאש ומצננים לטמפרטורת החדר. 3. דוחסים אורז לקעריות קטנות והופכים על צלחות שטוחת. 4. מניחים מסביב פלחי מנגו וקיווי ומגישים.