וידאו WMV׃ mako
פירמידת מרשמלו ושוקולד חם
קינוח מושקע לכל המשפחה
תמי אקרמן | תוכנית הבוקר של קשת
| פורסם 10/05/09
- זמן עבודהרבע שעה
- זמן הכנהשלושת רבעי שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר פרווה
מרכיבים (5 מנות):
12 ביסקוויטים מסוג "קסטה"
100 גרם שוקולד מריר
12 מרשמלו
רדיד אלומיניום
אופן ההכנה:
1 על יריעת רדיד אלומיניום גדולה מסדרים 4 ביסקוויטים כשצדם הרחב צמוד זה לזה. מניחים עליהם את חפיסת השוקולד בשלמותה. 2. על השוקולד מסדרים 8 מרשמלו: זוג מעל כל ביסקוויט, ואת 4 הנותרים מעמידים על הזוגות לקבלת "פירמידה" של מרשמלו. 3. משלימים את צורת הפירמידה על ידי השענת 2 ביסקוויטים, מצדם הצר, בצורת משולש מעל כל ביסקוויט בשורה, כך שמתקבלת צורת פירמידה מאורכת שמזכירה טובלרון. 4. עוטפים את הפירמידה בזהירות ברדיד האלומיניום ומהדקים היטב מכל הצדדים. עוטפים בשכבה או שתיים נוספות כדי לחזק את המבנה. 5. מעמידים את הפירמידה על המנגל או גחלי המדורה לקראת סוף הארוחה במקום חם, אך ללא להבות. 6. אופים את הפירמידה במשך כ-25 דקות תוך כדי הפיכה מצלע לצלע.