אוכל
צילום׃ בני גם זו לטובה, mako אוכל

אצבעות סבלה שוקולד עם מלח ים

עוגיות שוקולד ארוכות בשילוב טעמים מנצח של מתוק ומלוח

אלון גולדמן | קונדיטוריית לחמי | פורסם 14/01/13 
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהחצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר חלבי
Rating: 2.7 24 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

280 גרם חמאה רכה

90 גרם סוכר (חצי כוס)

220 גרם סוכר חום בהיר (כוס)

4 גרם מלח אטלנטי טחון (חצי כפית)

330 גרם קמח רגיל (2.5 כוסות)

50 גרם קקאו (4 כפות)

8 גרם סודה לשתייה (כף מחוקה)

280 גרם שוקולד מריר גרוס

אופן ההכנה:

1 מקרימים במיקסר עם וו גיטרה את החמאה ושני סוגי הסוכר, עד שהתערובת תופסת מעט נפח.

2 מוסיפים מלח, קמח, קקאו וסודה לשתייה ומערבלים רק עד שהמסה אחידה. מוסיפים את השוקולד הגרוס ומערבבים.

3 מרדדים את הבצק בין שני ניירות אפייה (אין צורך לקמח) ומקררים לפחות שעה. קורצים או חותכים עוגיות בצורה הרצויה ואופים ב-165 מעלות 10-12 דקות. שומרים בכלי אטום.

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!