אוכל
צילום׃ פרווה, הוצאת אורנית

עוגיות עם לב של שוקולד

מתכון פרווה

מירי ליבוביץ שרוסטר | פרווה, הוצאת אורנית | פורסם 19/08/09 
  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהרבע שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר פרווה
Rating: 5 13 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (60 מנות):

150 גרם מרגרינה בטעם חמאה, קרה וחתוכה לקוביות
⅔ כוס אבקת סוכר
1 כפית תמצית וניל אמיתי
קורט מלח
2 כוסות נדיבות קמח
⅓ כוס שמן קנולה

לקישוט:

60 מטבעות שוקולד מריר משובח/ שוקולד מריר שבור לקוביות

אופן ההכנה:

מחממים תנור מראש לחום בינוני-נמוך של 160 מעלות.

1 מחברים למעבד מזון את להב הפלדה ומעבדים את המרגרינה עם אבקת הסוכר, תמצית הווניל והמלח. מוסיפים את הקמח ומעבדים לבצק פירורים. מוסיפים את השמן ומעבדים לבצק חלק ואחיד. 2. צרים מהבצק כדורים קטנטנים ומניחים בתבנית המרופדת בנייר אפייה, עם מרווחים ביניהם. בעזרת פקק שעם יוצרים גומה עמוקה במרכז כל כדור. 3. מכניסים לתנור שחומם מראש ואופים בחום של 160 מעלות 15 דקות, עד להזהבה בהירה. 4. מוציאים מהתנור, מעמיקים בעדינות את השקע, מניחים בו מטבע שוקולד מריר, ומצננים.