אוכל
תמונת AVI׃ שיעור פרטי1

קרפצ'יו אננס בדבש תפוזים

גם מתוק וגם בריא

| ירוק | פורסם 18/12/08 
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהרבע שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר פרווה
Rating: 5 4 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (3 מנות):

1 ראש אננס טרי גדול מקולף
חצי כוס מים
¼ כוס סוכר
ו תפוז.

אופן ההכנה:

1 חותכים את האננס לפרוסות דקות מאד. 2. בתוך מחבת שטוח שמים את הסוכר והמים, ומביאים לרתיחה. 3. מכניסים אתת פרוסות האננס למי סוכר למשך כדקה, עד לריכוכם ועד שיקבלו ברק. חוזרים על הפעולה לפי הצורך וכמות הפרוסות. מוציאים את פרוסות האננס מהנוזל. 4. לתוך מי הסוכר המשומשים מגרדים חצי מקליפת התפוז. לאחר מכן סוחטים את המיץ של התפוז לתוך התערובת, וממשיכים לחמם עד להסמכת הסירופ. שופכים את הסירופ על פרוסות האננס ואוכלים בתיאבון.