צילום׃ Annabelle Breakey, GettyImages IL
ריבועי קוקוס
קינוח נפלא ופשוט להכנה
חברת סוגת | גלובס
| פורסם 07/04/09
- זמן עבודהרבע שעה
- זמן הכנהיותר משלוש שעות
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר חלבי
מרכיבים (48 מנות):
75 גרם (3/4 כוס) אגוזי מקדמיה או שקדים מולבנים קלופים
50 גרם (חצי כוס) פיסטוקים קלופים אך לא קלויים
200 גרם שוקולד לבן קצוץ
1 פחית חלב ממותק (לא קוקוס)
200 גרם (2 כוסות) קוקוס טחון
85 גרם (חצי כוס) חמוציות מיובשות
תבנית
תבנית אלומיניום חד-פעמית בגודל 17.5X22.5 סנטימטר
אופן ההכנה:
1 מרפדים את התבנית בנייר אפייה. קולים את האגוזים והפיסטוקים, כל סוג בנפרד, במשך 30 שניות במיקרוגל. מצננים היטב. 2. ממיסים את השוקולד במיקרוגל או בסיר כפול ומוסיפים לו את האגוזים והפיסטוקים הקלויים, החלב הממותק, הקוקוס והחמוציות. מערבבים היטב. 3. משטחים את התערובת בתבנית ומעבירים למקרר לשלוש שעות לפחות, עד שהיא מתקשה. 4. מוציאים את התבנית וחותכים בעזרת סכין חדה קוביות בגודל 2X2 סנטימטרים. שומרים במקרר עד להגשה.