אוכל
צילום׃ mako אוכל

סופלה אוראו

הסופלה הפשוט והטעים עם טווסט קטן של אוריאו, ורק בחצי שעה!:) ל-6 מנות.

mayaniv123 | מתכוני גולשים | פורסם 23/03/14 
  • זמן עבודהעד חצי שעה
  • זמן הכנהעד חצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר חלבי
Rating: 4.4 86 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

לתחתית אוריאו:

200 גרם עוגיות אוריאו

50 גרם חמאה מומסת ופושרת

 

לסופלה עצמו

150 גרם שוקולד מריר

150 גרם חמאה

2 ביצים

2 חלמונים

חצי כוס סוכר

רבע כוס קמח

ו6 עוגיות נוספות של אוריאו- על מנת להוציא את הקרם הלבן ולהניח בסוף על הסופלה.

אופן ההכנה:

1)במעבד מזון טוחנים עוגיות אוריאו כולל הקרם לפירורים, מוסיפים חמאה מומסת וממשיכים לעבד. מהדקים את התערובת לכלי ההגשה של הסופלה (לא לשכוח לשמן לפני את התבניות!) שומרים במקפיא.

2)מחממים תנור ל180 מעלות.

3)ממיסים במיקרוגל שוקולד וחמאה בקערה גדולה.

4)מוסיפים את הקמח ומערבבים כמה שפחות- עד שלא רואים עוד קמח.

5) יוצקים את התערובת לתבניות עם תחתית האוריאו הקפואה ומוסיפים לפני האפייה את הקרם של העוגיות הנוספות על הסופלה.

6) אופים למשך 9 ד'ק בלבד ! על מנת שהסופלה לא יהפוך לעוגה רגילה...:)

בתיאבון!:)