צילום׃ iStock
טראפלס מלח ים
כדורי השוקולד המפורסמים
לירן גרודה | פטיסרי נפוליאון
| פורסם 23/12/09
- זמן עבודהיותר משלוש שעות
- זמן הכנהיותר משלוש שעות
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר חלבי
מרכיבים :
500 גרם שמנת מתוקה
350 גרם שוקולד מריר
1 כפית מלח ים (שטוחה)
אופן ההכנה:
1 מרתיחים השמנת, שופכים על השוקולד ומערבבים עד להמסתו 2. מוסיפים את המלח ים ומערבבים 3. פורסים שטיח סיליקון עם דוגמה על מגש אפייה גדול, מניחים מעליו רינג מרובע נמוך, שופכים את המסה ומקפיאים. 4. למחרת, חותכים בעזרת סכין טבול במים רותחים למלבנים קטנים או מגלגלים לכדורים ומצפים באבקת קקאו. שומרים בקירור.