צילום׃ יחסי ציבור
טראפלס שוקולד
מתכון של בן עמי
| בן עמי
| פורסם 09/09/09
- זמן עבודהחצי שעה
- זמן הכנהשלוש שעות
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר חלבי
מרכיבים (60 מנות):
250 מ"ל שמנת 38% (1 מיכל)
500 גרם שוקולד מריר
לציפוי:
אבקת קקאו
אופן ההכנה:
1 מחממים את השוקולד קלות במיקרו עד לריכוך. 2. מחממים את השמנת. משהים 15 דקות. מסננים ומחממים שוב עד רתיחה. עוצרים בשלב המבעבע ולא נותנים לשמנת לעלות. 3. שופכים את השמנת ישירות על השוקולד ובבת אחת. מערבבים עד לקבלת תערובת חלקה ומבריקה. משאירים כ-10 דקות להתקרר בטמפרטורת החדר. 4. מעבירים לקירור למשך שעתיים - שלוש עד שמתקשה, בזמן הקירור מערבבים כמה פעמים. 5. מוציאים ומכדררים לכדורים. מגלגלים באבקת קקאו.