צילום׃ בני גם זו לטובה
קומפוט של קפה בתיה
גם הנהנתנים הגדולים ביותר מודים שאחרי ארוחה כבדה הקינוח הכיפי והמתאים ביותר הוא קומפוט ביתי, שישטוף את הכל וייתן לנו אנרגיות להמשיך לקפה והעוגה
| מסעדת בתיה
| פורסם 04/02/18
- זמן עבודהעד חצי שעה
- זמן הכנהיותר משעתיים
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר פרווה
מרכיבים :
200 גרם צימוקים
200 גרם שזיפים מיובשים
200 גרם משמשים מיובשים
2 תפוחי עץ, פרוסים
לימון
כוס סוכר
אופן ההכנה:
1 שוטפים היטב את הפירות היבשים.
2 שמים את כל המרכיבים בתוך סיר וממלאים במים עד כיסוי. מבשלים על אש בינונית כ-30 דקות. מצננים לפני ההגשה.
* המתכון באדיבות מסעדת בתיה, חשמונאים 95, תל אביב.