צילום׃ בועז לביא, יחסי ציבור
תותים בקצפת
מתעצלים, אבל בכל זאת משוועים למשהו מתוק? בואו להיזכר בקינוח הכי עתיק בספר
אייל הרוש ואינה קראבצקי | מסעדת בליני
| פורסם 27/01/11
- זמן עבודהרבע שעה
- זמן הכנהרבע שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר חלבי
מרכיבים :
5 תותי שדה
1/4 כוס רום
1 מיכל (250 מ"ל) שמנת מתוקה
רבע כוס סוכר
2 טיפות תמצית וניל איכותית, או גרגירים מחצי מקל וניל
אופן ההכנה:
1 משרים את תותי השדה בשלמותם ברום.
2 מקציפים את שמנת המתוקה במהירות בינונית, ומוסיפים בהדרגה את הסוכר בזרם דק.
3 מוסיפים את הווניל וממשיכים להקציף עד לקבלת קצפת קשה ויציבה.
4 באמצעות שקית זילוף או כף מסדרים בקערה את הקצפת, ולצדה את תותי השדה ברום.
5 ניתן לבזוק מעל אבקת סוכר לעיטור.
* בחודשים פברואר-מרץ 2011 תוגש במסעדת בליני שבנווה צדק ארוחת טעימות מיוחדת, שבנו אינה קראבצקי, הזוכה הראשונה של מאסטר שף, ושף המסעדה אייל הרוש. מחיר הארוחה: 350 שקל לזוג.
>> רוצים להתעדכן בהמלצות למתוקים על בסיס יומיומי? הצטרפו לקבוצה שלנו בפייסבוק