אוכל

אגסים מאודים

מקושטים בפיסטוקים

ישראל אהרוני | שיעור פרטי עם אהרוני | פורסם 02/10/08 
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהחצי שעה
  • רמת קושיבינוני
  • כשרות כשר פרווה
Rating: 3.3 3 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

6 אגסים קלופים גדולים קלופים
2 כפות ג'ינג'ר קצוץ
4 כפות דבש
4 כפות ברנדי משובח
1 כפית תמצית וניל
1 כף קליפת תפוז מגורדת
3 כפות פיסטוקים קצוצים גס

אופן ההכנה:

חותכים מהאגס מעט מהבסיס כדי שיעמוד יציב. מורידים לאגס את חלקו העליון וחופרים בו בור עם כפית פריזאית. מערבבים את כל חומרי המילוי (למעט הפיסטוקים) וממלאים בה את האגסים. סוגרים כל אגס במכסה שלו. מניחים את האגס בכלים אישיים (קוקוטים) שמים מים בווק. מניחים במרכז הווק ספל ומכסים את הווק עם האגסים בנייר כסף. מאדים 15 דק'- 20 דק'. מוציאים ומפזרים על האגסים את פיסטוקים.