תפוזים בקרמל
איזה כיף שקינוח כל כך טעים, נעשה כל כך מהר. אז קדימה שימו סטופר ונסו אותנו!
חיים כהן | מבשלים ביחד
| פורסם 23/03/11
- זמן עבודהרבע שעה
- זמן הכנהרבע שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר חלבי
מרכיבים (4 מנות):
מרכיבים
2 תפוזים
20 גרם חמאה
50 גרם סוכר
¼ כוס יין אדום
אופן ההכנה:
1 מפלחים את התפוזים לפלחים נקיים. 2. מחממים מחבת, ממיסים בזהירות את הסוכר עד לקבלת קרמל זהוב . 3. מניחים בזהירות את פליחי התפוזים והחמאה בקרמל ומבשלים כ2 דקות. 4. מוסיפים בזהירות רבה את היין ומבשלים כ1 דקה.