אוכל

תפוזים בקרמל

איזה כיף שקינוח כל כך טעים, נעשה כל כך מהר. אז קדימה שימו סטופר ונסו אותנו!

חיים כהן | מבשלים ביחד | פורסם 23/03/11 
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהרבע שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר חלבי
Rating: 4.8 23 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (4 מנות):

מרכיבים

2 תפוזים
20 גרם חמאה
50 גרם סוכר
¼ כוס יין אדום

אופן ההכנה:

1 מפלחים את התפוזים לפלחים נקיים. 2. מחממים מחבת, ממיסים בזהירות את הסוכר עד לקבלת קרמל זהוב . 3. מניחים בזהירות את פליחי התפוזים והחמאה בקרמל ומבשלים כ2 דקות. 4. מוסיפים בזהירות רבה את היין ומבשלים כ1 דקה.